General

Autentificare

Căutare Smart

Open Panel

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Pentru mine luna decembrie are un farmec aparte; sunt multe lucruri bune care mi s-au întâmplat și care mi se întâmplă de obicei în decembrie, începând cu ziua în care m-am născut, continuînd cu Crăciunul, Anul Nou, și bomboana de pe tort: ZĂPADA. Una din cele mai mari bucurii ale anului pentru mine este prima ninsoare și asta are loc tot în decembrie. Așa că, începând cu 1 decembrie (altă sărbătoare - națională de data asta), încep să privesc altfel lumea, mai relexat, mai înțelept (oare ?), mai fericit și încep să fac planuri pentru multiplele evenimente ce urmează; de multe ori, începănd cu 20 îmi iau concediu pentru a savura întreaga perioadă într-o zonă înzăpezită. Căci am crescut într-o zona unde de multe ori de Crăciun nămeții se măsurau în metri nu în centimetri, iar apoi copilăria pe schiuri m-a învățat să iubesc într-un mod aparte muntele și neaua.

În decembrie visele mele sunt visele copilăriei așa că nu pot concepe să nu văd ninsoare, să nu fiu cu cei pe care îi iubesc, nu concep să se întâmple ceva rău pe lume. Nu are cum, decembrie e magic. Primesc cadouri și simt caldura celor care țin la mine. Visez nămeți ca pe vremuri (șoferii și economiștii vă rog abțineți-vă de la comentarii), visez că plutesc pe zăpadă pe schiuri pe o pantă înclinată, peste creste, prin păduri, peste ape înghețate, simțind natura curată pătrunzându-mă. Încă nu ratez niciodată să fac un om de zăpadă din prima ninsoare, sau măcar o bătaie sănătoasă cu bulgări, urmată de curățat mașina, alei și, cu obrajii roșii, de un ceai fierbinte la căldura casei.

Pentru Crăciunul de anul ăsta vă doresc ca entuziasmul ce mă cuprinde pe mine în decembrie să vă cuprindă pe toți, și să puteți sărbători în familie un Crăciun magic, liniștit, plin de caldură sufletească în jurul vostru și plin de zăpadă afară.

La Mulți Ani vouă (și mie de 2 ori :) ) și un nou an bun cum nu ați mai avut până acum !!!

 

 

Imagini

Ultimele comentarii

 • Primul pas

  gabila 13.11.2013 20:03
  Super!!!!!!
   
 • Zillertal - HinterTux - schiind cu zeii - ian 2011

  Eu 03.07.2011 00:17
  Hei! mi-au placut povestile tale. :)) M
   
 • ANUNȚ - "Back to nature" ep.2 - Valea Albă

  Bogdan Avadanei 23.12.2010 17:01
  He he he, Long time no see !! Da, am început să (re)fac ce îmi place și ce știu (mai corect știam ;-) ...
   
 • ANUNȚ - "Back to nature" ep.2 - Valea Albă

  Andrei Miau 21.12.2010 03:24
  Bravo! I really enjoyed reading it ;) si in plus de asta ma bucur sa vad ca faci ceva ce multi nu mai ...

MOVESCOUNT Button