Vacante

Autentificare

Căutare Smart

Open Panel

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Article Index

 

P1020267A trecut destul de mult timp de la vacanța despre care vreau să povestesc acum și din diverse cauze tot n-am apucat să scriu. Pozele le-am pus mai demult, dar n-am apucat să vorbesc de ele. Azi dimineață m-am trezit cu o "karma" pozitiva, așa că m-am pus pe treabă. Povestea va fi lungă, așa că luați-vă o pungă de pop-corn și un Pepsi (sic!) și dați click pe "Citește mai departe" :)

Dorința mea de a merge la schi, oriunde, oricând este o constantă perpetuă (pleonasm intenționat :-P ), așa că nu voi insista pe acest subiect. Însă din motive de "n-am cu cine", "n-am cu ce", "n-am când", ("n-am chef" nu exista - după cum am precizat) momentele de schi ale mele au fost relativ rare. Mai câte o escapadă în Poiana Brașov în vreun weekend, mai câte o ieșire singur sau cu prieteni în zone civilizate de schi (adică nu în România) .

20110128_051Povestea aceasta începe prin august-septembrie 2010, când nici nu se uscase bine pe mine apa de la mare, iar colegul meu sportiv, Răzvan, mă provoacă la o ieșire la schi în iarna ce urma să vină pe pârtii adevărate - adică în afara țării .... Evident, încep cu n-am cu ce, buget restrâns, familie mare (Răzvan nu are - încă - copii), e scump, n-avem timp, Iulia are școală, Monica are servici, și nu mă mai opream; însă, fără să știu, scânteia unei idei se aprinsese într-o rămurică de neuron pierdută în adâncimea creierului meu plafonat de rutina zilnica și greutățile traiului. Probabil s-ar fi stins la un moment dat, dar Răzvan, încăpățînat,  (mulțumesc Răzvan !) începe o campanie sistematica de bătut la cap:  dar ipotetic vorbind, dacă ar fi să mergem unde am merge, cam când - "teoretic" bineînțeles - am putea merge, cam cât ar trebui să stăm, cam care ar fi costurile - totul "teoretic". Uite ce ieftină ar fi cazarea acolo, ce review-uri faine sunt pe dincolo, și uite-așa scânteia neuronului se face vâlvătaie și-mi aprinde imaginația și dorul de zăpadă, schi, munte, aer curat. Și încep proactiv căutările febrile pentru o soluție.

 

 

Comments   

# Eu 2011-07-03 00:17
Hei!

mi-au placut povestile tale. :))

M

Imagini

Ultimele comentarii

 • Primul pas

  gabila 13.11.2013 20:03
  Super!!!!!!
   
 • Zillertal - HinterTux - schiind cu zeii - ian 2011

  Eu 03.07.2011 00:17
  Hei! mi-au placut povestile tale. :)) M
   
 • ANUNȚ - "Back to nature" ep.2 - Valea Albă

  Bogdan Avadanei 23.12.2010 17:01
  He he he, Long time no see !! Da, am început să (re)fac ce îmi place și ce știu (mai corect știam ;-) ...
   
 • ANUNȚ - "Back to nature" ep.2 - Valea Albă

  Andrei Miau 21.12.2010 03:24
  Bravo! I really enjoyed reading it ;) si in plus de asta ma bucur sa vad ca faci ceva ce multi nu mai ...

MOVESCOUNT Button