Vacante

Autentificare

Căutare Smart

Open Panel

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Article Index

 

While elder are bending down, youth begin to riseDupă turele de schi din Austria la Moltaller Gletscher și Zillertal/Hintertux din anii trecuți nu credeam că voi mai putea fi impresionat de vreo altă zonă de schi. Doar nu te poți pune cu perfecțiunea austriacă și cu tradiția lor în materie de sporturi de iarnă de orice fel, mai ales când sunt dublate de frumuseți naturale și tradiții ca în zonele amintite.

Iată însă că Alpii nu încetează să mă surprindă, iar recenta tură in Dolomiți a depășit (în bine) toate visele mele legate de vacanța de iarnă. Și aici vorbesc despre pârtii (calitatea pregătirii zăpezii, spectaculozitate, lungime și dificultate), transportul pe cablu, frumusețea priveliștilor (Dolomiții pur și simplu îți taie respirația), condițiile de trai (cazare, masă, accesibilitate). La toate acestea voi face referire în povestirea de mai jos, și nu cred că voi folosi vreo bucățică de bila neagră.  În plus, "feeling-ul" local italian și Sud-Tirolez a adus un adaos de savoare unei excursii mult așteptate.

Povestirea a ieșit mai lungă decât cea din Zillertal/Hintertux, însă nu am vrut să scap nimic din vedere și am scris cam despre tot ce îmi amintesc despre excursie. Așa ca înarmați-vă cu răbdare, floricele și hai să vedem cum a fost (dacă vă plictisiți - și sunt 99% șanse-, esența o găsiți la sfârșit, la concluzii):

 

 

Imagini

Ultimele comentarii

 • Primul pas

  gabila 13.11.2013 20:03
  Super!!!!!!
   
 • Zillertal - HinterTux - schiind cu zeii - ian 2011

  Eu 03.07.2011 00:17
  Hei! mi-au placut povestile tale. :)) M
   
 • ANUNȚ - "Back to nature" ep.2 - Valea Albă

  Bogdan Avadanei 23.12.2010 17:01
  He he he, Long time no see !! Da, am început să (re)fac ce îmi place și ce știu (mai corect știam ;-) ...
   
 • ANUNȚ - "Back to nature" ep.2 - Valea Albă

  Andrei Miau 21.12.2010 03:24
  Bravo! I really enjoyed reading it ;) si in plus de asta ma bucur sa vad ca faci ceva ce multi nu mai ...

MOVESCOUNT Button